16 februari 2009

Byggbild



   Byggbilder
Blivande vardagsrummet med utsikt mot vattnet & trädgården. Känns lite smalt så vi får tänka oss för så vi planerar möbleringen smart. Fin utsikt blir det . 

Takkuporna

Här kommer en bild på hur långt bygget kommit på övervåningen. Vi har fyra rum med takkupor på övervåningen. I stora badrummet, vårt sovrum, lilla *S*sovrum & i gästrummet har vi alltså ett vanligt fönster och ett fönster för ljusinsläpp. Jag tycker att takkuporna gör att rummen får en mysig karaktär med luft & rymd. Barnrummet blir ganska stort och det hade blivit mörkt utan takfönster. I morgon blir det möte med plåtslagaren för att försöka lägga om taket. Taket är fint i sig och kuporna är fina i sig men de har hamnat lite tokigt i förhållande till varandra & vi vill inte ha ett fult tak så vi får se vilket förlag han arbetat fram. Dessutom blir det möte med målaren & med en färgsättare för att ge väggarna rätt färg.






4 kommentarer:

Unknown sa...

Härligt att ni snart får flytta in i ert fina hus. Det är ju då det riktigt roliga börjar med inredning och annat piff.
Kram Eva

Åsa sa...

Har äntligen haft tid att kolla din blogg (syrran tipsade för länge sedan). Ert blivande hus verkar ju underbart. Ska försöka hänga med på din blogg och följa bygget. Velar själv mellan att köpa begagnat eller bygga nytt då vi tycker att vårt hus börjar vara trångt. Då är det alltid kul att följa byggbloggar. Hälsningar Åsa (Evas syrra)

Ph sa...

När är det inflyttningsfest? ;)

Ph sa...

Vad skönt förresten att ni gör om taket, det måste väl innebära en del lugn?